علائم اختلال خوردن همیشه آشکار نیست. فکر میکنید که اختلال خوردن دارید؟ این نکات را بررسی کنید و اگر مشکوک به این مشکل بودید. با پزشک مشورت کنید و سریعآ درمان را آغاز کنید.
علائم اختلال خوردن :
بی اشتهایی عصبی :
اگر شما به طور مداوم فکر می کنید که چربی اضافی زیادی در اندام خود دارید، با محدودیت کالری می خورید، اما وزن بدنتان کم است، بیش از حد ورزش می کنید و در مورد افزایش وزن بسیار نگران هستید، ممکن است دچار بی اشتهایی باشید. همچنین یبوست، درد شکمی، کم انرژی بودن، ضربان قلب نامنظم، مشکلات هورمون، قاعدگی نامنظم یا بدون قاعدگی، عدم تحمل سرد، پوکی استخوان یا افسردگی از علایم بی اشتهایی عصبی می باشند.
پرخوری عصبی :
شما در مورد وزن و شکل بدن خود نگران هستید. شما ممکن است بر روی آنچه که در خود به عنوان معایب تصور می کنید تمرکز زیادی کنید. این اختلال شامل خوردن مقدار بسیار زیادی از مواد غذایی ، نوشیدن آب و پس از آن تمیز کردن است. یا حرکاتی مانند تحریک خود برای استفراغ کردن یا استفاده از ملین ها، برای جلوگیری از افزایش وزن را انجام دهید. این کارهای شما ممکن است باعث آسیب معده شما ناشی از اسید معده شود.
اختلال در خوردن غذا :
شما برای خوردن غذا در زمان بسیار کوتاهی احساس سیری می کنید، این امر ممکن است بخاطر این باشد که شما خجالت بکشید، یا باعث ناراحتی و عصبانیت شما شود که خارج از کنترل شما باشد.
درمان اختلال خوردن :
اساسا برای تمام اختلالهای خوردن یک درمان ساده وجود دارد، و بهبودی آن امکانپذیر است. علائم اختلالهای خوردن از طریق ترکیبی از درمان، آموزش تغذیه و مراقبت پزشکی قابل کنترل یا رفع است. متاسفانه از هر فرد مبتلا به اختلال خوردن فقط یک نفر درمان میشود، اما باید فرآیند صحیح بهبودی را طی کند.
درمان شامل :
- درمان به روش شناختی رفتاری
- مشاورهی تغذیه
- رواندرمانی
- درمان با مراقبتهای پزشکی
- وش درمانی مبتنی بر خانواده می باشد.
یک نظر
تعقيب: راه های چاق شدن |برای افزایش وزن چه نوشیدنی هایی بخوریم؟ - فارسی طب | مجله پزشکی